Μασάζ κατ' οίκον

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΥΡΙΕΣ ΑΠΟ 18 ΜΕΧΡΙ 80 ΕΤΩΝ


Απολαύστε μασάζ κατ' οίκον, στον εργασιακό σας χώρο ή σε ξενοδοχείο. Μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και απελευθέρωσης από το άγχος, στο σώμα την ψυχή και το πνεύμα όπου κι αν βρίσκεστε στην Αθήνα ή εντός των ορίων του λεκανοπέδιου της Αττικής.

Η διαδικασία του ραντεβού για το μασάζ είναι πολύ απλή, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να με καλέσετε 6970 604 089  ή να συμπληρώσετε την online φόρμα επικοινωνίας για να σας καλέσω εγώ ότι ώρα επιθυμείτε.

Σας προσφέρω μοναδικές στιγμές πραγματικής χαλάρωσης γνωρίζοντας όσο κανένας άλλος τις ανάγκες σας, την τέχνη και τα μυστικά πάνω στη μάλαξη.

Η φιλοσοφία μου είναι να σέβομαι απόλυτα, τον άνθρωπο σαν σώμα - νου και ψυχή.

Έτσι λοιπόν, πάνω σε αυτές τις αρχές και φιλοσοφίες, ανταποκρίνομαι σε κυρίες ηλικίας από 18 μέχρι 80 ετών και καλύπτω τις αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς για υψηλής ποιότητας υπηρεσίες της προσωπικής φροντίδας και αναζωογόνησης μέσω του μασάζ κατ΄ οίκον ή στο χώρο σας.

Πλήρες μασάζ σώματος με λάδι, χρησιμοποιώντας απαλές κινήσεις από το κεφάλι έως τα δάχτυλα, αφήνοντάς σας να αισθάνεστε αναζωογονημένες και χαλαρές.

Ένα μασάζ είναι κάτι πολύ περισσότερο από το να σας αγγίξεις κάποιος άλλος, είναι καιρός για να μπορείς να χαλαρώσεις, να ξεχαστείς να ηρεμήσεις να μπεις στο δικό σου προσωπικό κόσμο. Στον κόσμο της ευεξίας, της γαλήνης, της ευτυχίας, της απόλαυσης, της ψυχικής και πνευματικής υγείας.


Φόρμα Επικοινωνίας